Foto-AWP-bij-Beth-Sjalom-in-Amsterdam.jpeg

Nieuws

AWP bij Beth Sjalom in Amsterdam

Na telefonisch contact stuurt Timo Haaker uit Amsterdam een mail naar Riwal Hoogwerkers B.V.op 10 april jl. betreft zijn oma van 93 jaar welke in zorgcentrum Beth Sjalom in Amsterdam woont. In dit zorgcentrum zijn helaas meerdere bewoners besmet geraakt met Corona waaronder de oma van Timo Haaker. Daar op dat moment de oma van Timo Haaker met de dag slechter wordt, is het verzoek dan ook dit zo snel mogelijk te regelen.

Riwal Hoogwerkers B.V. wilt graag een klein "geluksmoment" creƫren voor de bewoners en familie van zorginstellingen welke in Nederland gesloten zijn vanwege Corona en willen Timo Haaker dan ook zeker helpen.

Jasper Koomen heeft contact opgenomen met Timo Haaker om de mogelijkheden en situatie te bespreken zodat wij de hoogwerker veilig kunnen inzetten voor omgeving, familie en bewoners.

Na toestemming van het zorgcentrum Beth Sjalom hebben wij de hoogwerker inclusief bediening geleverd op woensdag 15 april jl. Timo Haaker en 15 andere familieleden hebben hun geliefde oma weer even kunnen zien en een steuntje in de rug kunnen geven.

Timo Haaker en zijn familie waren zeer dankbaar en blij dat Riwal Hoogwerkers B.V. dit voor hen heeft willen doen echter is Riwal Hoogwerkers B.V. blij om op deze manier te kunnen helpen en steunen in moeilijke tijden voor bewoners van zorginstellingen en de familieleden.

Foto AWP bij Beth Sjalom in Amsterdam