Foto-nieuwsartikel-Hoogwerker-zorgt-voor-contact-familie.jpg

Nieuws

Hoogwerker zorgt voor contact met familie

Dordtenaar Cor de Graag ging iedere week op bezoek bij zijn moeder in verzorgingstehuis Crabbehoven. Maar door de corona-maatregelen kwam daar acuut een einde aan. Omdat hij haar toch graag wilde zien, riep hij de hulp van Riwal Hoogwerkers in. Het bedrijf werkte graag aan de verrassing mee.

"Het was geweldig!", vertelt Cor de Graag, als hij weer met beide benen op de grond staat. "Ik had verwacht dat er nog glas tussen zat, maar dat was niet zo. Het was alsof ik gewoon bij haar op bezoek was. Ik kon haar alleen geen knuffel of zoen geven".

Riwal is blij dat ze op deze manier een steentje kan bijdragen. "We zaten zelf al te bedenken wat we konden doen in deze crisistijd. Toen werden we dit weekend benaderd en dachten meteen: dit moeten we doen", zegt Glenn Verburg van Riwal Hoogwerkers.

Zeker zestig bewoners van Crabbehoven krijgen de komende dagen op deze manier toch bezoek van hun geliefden. Riwal blijft tot en met donderdag bij het tehuis staan. Cor de Graag hoopt dat het initiatief ook op andere plaatsen wordt overgenomen. "Er zijn veel meer mensen die hun kinderen en kleinkinderen missen."

Riwal is al benaderd door andere tehuizen. "Wij staan er zeker voor open. De komende dagen gaan we kijken wat we kunnen regelen", laat Glenn Verburg weten.

Bron: RTV Dordrecht.