Riwal-Ukraine.jpg

Nieuws

Riwal in actie voor Oekraïne

Riwal, specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers, en moederbedrijf ProDelta starten een humanitaire inzamelingsactie om de slachtoffers en vluchtelingen als gevolg van de oorlog in Oekraïne te helpen. Kort na de inval in Oekraïne zijn duizenden mensen gevlucht voor het geweld en de verwoesting. Veel van deze vluchtelingen komen terecht in de buurlanden, waaronder Polen.

Om de Oekraïense bevolking te helpen waar we kunnen, is Riwal in Polen een humanitaire fondsenwervingscampagne gestart, een campagne die de volledige steun heeft van zowel de gehele Riwal organisatie als hun moederbedrijf, ProDelta. Met deze campagne steunen we PAH, de Poolse Humanitaire Actie, het is hun missie om hulp te bieden aan mensen die lijden onder gewapende conflicten en natuurrampen.

In tijden als deze moeten wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid nemen en doen wat we kunnen om het lijden van vluchtelingen tot een minimum te beperken. In Polen worden vluchtelingen verzorgd en voorzien van eten, drinken en medische basisbehoeften. Met deze actie hopen wij anderen te motiveren om soortgelijke acties op te zetten en de slachtoffers waar mogelijk te helpen.

Riwal Pro Delta refugees Ukraine