Riwal-Kazakhstan-1.jpg

Nieuws

Riwal Kazachstan is officiële dealer van JLG

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Riwal Kazachstan het vijfde Riwal-land is dat een distributeur voor JLG wordt.
Als distributeur voor de regio zal Riwal verantwoordelijk zijn voor verkoop, marketing, training en after-sales service voor het volledige assortiment JLG hoogwerkers. Riwal zal klanten zoals verhuurbedrijven en eindgebruikers bedienen in de bouw, olie en gas, productie en logistiek.

Karel Huijser, Vice President en Managing Director van JLG EMEA: “We weten al jaren dat Riwal een sterke en deskundige distributeur is, met een uniek serviceniveau en de beste klantervaring. Deze uitbreiding van ons partnerschap stelt ons in staat om aan de vraag naar JLG-producten in de regio te voldoen. We zijn ervan overtuigd dat Riwal, door haar specialistische kennis van de industrie, de naamsbekendheid voor JLG's hoogwerkers op dit strategisch belangrijke grondgebied in Centraal-Azië zal vergroten.

Pedro Torres, CEO van Riwal voegde eraan toe: “We hebben uitgebreide expertise met het JLG-merk in onze verhuurvloot en we zijn al de JLG-distributeur in Nederland, Polen, Kroatië en Slovenië. Ik ben erg blij dat we nu het JLG-distributeurschap voor Kazachstan toevoegen, waardoor ons lokale team de kans krijgt om de markt verder te ontwikkelen en bij te dragen aan veiliger en productiever werken op hoogte.”

Riwal Kazakhstan 1